Integrale massage in Enschede

Herken je dit? Je bent moe en hebt weinig energie, maar weet niet hoe je meer energie kunt krijgen? Maak eens een afspraak bij One Moment. Samen gaan we met aandacht naar je lichaam kijken om eens te ontdekken hoe we je energie weer kunnen laten stromen.
Vanaf maart 2016 is er de mogelijkheid om een integrale massage ontspanningsmassage of reiki te boeken bij Attention Hair & Beauty in Enschede.

Integrale massage  in Enschede

Aandacht voor het geheel (lichaam en geest) aandacht voor wie jij bent.

Ik ben Mariska Wijbenga, getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Masseren vond ik altijd al leuk om te doen, het is zo mooi om te zien hoe een ander alles los kan laten en eventuele ballast van zich af kan zetten! Mijn interesse werd gewekt in Integrale massage. Aandacht voor wie jij bent.

Ik ben de opleiding gaan volgen en dat resulteerde in een geweldige ontwikkeling van mijzelf, waardoor ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Wil je meer weten over Integrale massage bij Attention Hair & Beauty in Enschede? Neem contact met mij op, ik maak graag kennis met je!

massage opleiding.

De massage opleiding heb ik gevolgd bij Positive Touch.
Regelmatig volg ik bij de opleiding studiedagen om me te blijven ontwikkelen. Het is mooi dat ik dit direct kan toepassen in mijn praktijk.

Het kan zijn dat je na een massage van mij extreem moe bent. Je lichaam heeft ook ontzettend hard gewerkt. Die moeheid moet eerst uit je lichaam voordat er nieuwe energie in kan. En dat heeft soms tijd nodig, gun jezelf die tijd. In deze tijd heeft iedereen het druk, alles moet in een dag gepropt worden, je gunt jezelf niet eens even de tijd om een boterham te eten, ach dat kan wel zo tussen de bedrijven door, lekker staand aan het aanrecht zodat je de aardappels ook nog even kunt schillen, mooi makkelijk want dan is dat ook weer klaar!

Neem dus na een massage je rust. Ga als je thuis komt even een kop thee zetten voordat je eerst naar de wasmachine rent. Neem je tijd, en ga met je aandacht op dat moment eens voelen hoe je lijf voelt. Je lichaam en geest zijn aan het verwerken.

Gun jezelf One Moment.

Integrale massage Enschede

Mariska Wijbenga

 

Kleine uitleg over de verschillende soorten massages:

Integrale massage (o.a klacht, stress, onbalans, trauma verwerking)

Aandacht voor het geheel (lichaam en geest) aandacht voor wie jij bent.
In de massage word je uitgenodigd spanningen en klachten in je lichaam te voelen en je bewust te worden van gevoelens en gedachten die daarin kunnen vast zitten. Spanningen en klachten zijn een signaal van het lichaam dat er iets uit balans is geraakt. Door naar je lichaam te luisteren en contact er mee te maken word je er van bewust waar deze klachten en gevoelens een uitdrukking van zijn en kun je zo dichter bij jezelf komen. Dan kan de balans in je lichaam zich herstellen, Integrale massage ondersteunt zo het zelf helend vermogen van het lichaam. Er worden verschillende massagetechnieken gebruikt, afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment. Tijdens de massage laat je spanning los, kunnen je klachten verminderen en je energie kan weer gaan stromen. De meeste mensen ervaren na een eerste behandeling al resultaat.

Ontspanningsmassage: (rust en ontspanning)
Je lichaam word gemasseerd waardoor je huid en spieren gaan ontspannen. Soms is de aanraking zacht en subtiel en soms diep en stevig. Je gaat langzamer ademhalen en je maakt steeds meer contact met jezelf. Je aandacht word verplaatst van de buitenwereld naar jezelf. Je hoeft even helemaal niets. Alleen maar aandacht voor jouw, aandacht voor wie jij bent. Dat geeft rust en ontspanning.

Reikimassage: (stilte, rust, energie, ontspanning)
Een reikimassage begint eerst met een ontspanningsmassage. Je lichaam word gemasseerd waardoor je huid en spieren gaan ontspannen. Soms is de aanraking zacht en subtiel en soms diep en stevig. Je voelt dat je steeds bewuster word van je lichaam en waar de spanning en emotie die je vasthoud zich bevind. Je gaat langzamer ademhalen en je maakt steeds meer contact met jezelf.
Halverwege de reikimassage word je toegedekt en begint de reiki behandeling. Mijn handen leg ik (op verschillende plekken) op of boven je lichaam, waardoor de energie aan je kan worden doorgegeven. Je kunt lichte tintelingen of warmte gaan voelen. Dit zijn tekenen dat de energie, wat vast zat, weer gaat stromen, en blokkades worden opgeheven. Je voelt je direct na de behandeling vaak diep ontspannen. Je voelt de stilte en rust die je in je hebt.

In overleg met Mariska kan de duur en soort van de massage aangepast worden, zoals alleen: hoofdmassage, rug/nek/schouder massage etc.
Behandeldagen:
Maandag:    13.00-18.00 uur
Woensdag:  09.00-12.00 uur
Vrijdag:        09.00-18.00 uur
Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Mariska Wijbenga.
06- 394 268 70
info@one-moment.nl
www.one-moment.nl
Facebook/One Moment

Terug naar het blogoverzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.