Huidverbetering, hoe dan?

Het IonActive™ System is een 45 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte.

IONACTIVES

Het IonActive™ System bestaat uit vier IonActives. IonActives zijn in water oplosbare en elektrisch geladen ingrediëntenformules, die eventueel in combinatie met apparatuur diep in de huid kunnen worden gesluisd. Alle vier de IonActives bevatten hoge concentraties krachtige, actieve ingrediënten, waarvan minimaal één ingekapseld ingrediënt. Daarnaast is iedere IonActive geformuleerd om een specifieke huidzorg aan te pakken:
➤ Retinol 1% IonActive verstevigt de huid en vermindert tekenen van huidveroudering.
➤ Oligopeptide IonActive verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen.
➤ Niacinamide IonActive vermindert en voorkomt onzuiverheden.
➤ Hyaluronzuur IonActive hydrateert de gedehydrateerde en/of gevoelige huid.

Huidverbetering, hoe dan?

GELLOIDS
Naast de vier IonActives bevat het IonActive™ System twee Gelloids: een Exothermische en Endothermische. Gelloids kunnen worden omschreven als kruising tussen een masker en een massagecrème. Ze worden namelijk in een laag over een IonActive aangebracht om vervolgens ingemasseerd te worden en als ‘seal laag’ op de huid te blijven liggen. De Exothermische Gelloid zorgt daarbij voor een verwarmende werking op de huid, terwijl de Endothermische Gelloid een verkoelend effect heeft.

HOE WERKT HET?
Na grondige reiniging van het gelaat zal, afhankelijk van de huidconditie, gekozen worden voor één van de vier IonActives. Nadat de IonActive op de huid is aangebracht, kan een huidexpert gebruikmaken van apparatuur om deze in te sluizen. De IonActive zal vervolgens ingemasseerd worden door middel van de exclusieve IonActive massagetechniek. Hierna wordt één van de twee Gelloids in een laag over de IonActive aangebracht en volgt een ‘actieve fase’. In deze fase kunnen stimulerende middelen zoals apparatuur, massage of warme/koude stenen worden ingezet. De actieve fase wordt gevolgd door een ‘rustfase’, waarin de Gelloid als een ‘seal laag’ op de huid blijft liggen, zodat de werkzame ingrediënten optimaal in de huid kunnen doordringen. Iedere IonActive kan gecombineerd worden met de verwarmende of verkoelende Gelloid, waardoor talrijke treatmentopties ontstaan!

Uitsluitend voor Experts
Het IonActive™ System maakt deel uit van Dermalogica’s Professional Expert Strength productlijn. Dit productsysteem mag dus uitsluitend gebruikt worden door Experts (huidexperts die het hoogste opleidingsniveau binnen Dermalogica hebben bereikt). Deze treatment is verkrijgbaar bij Dermalogica Experts.

Terug naar het blogoverzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.