Welke kleur staat jou het mooist?

Onze kleurspecialisten geven een passend advies over de kleur, omdat we rekening houden met de kwaliteit van het haar, de structuur, de gelaatstint en uw wens omdat het voor u en ons heel belangrijk is dat u stralend de salon verlaat.
Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste trends en hanteren wij verschillende technieken zoals, highlight, balayage en babylights.
Ons team wordt het hele jaar door getraind.

Haar kleuren

Balayage

Bij Attention Hair and Beauty wordt veel naar de Balayage trend gevraagd. Dit is ook niet gek, want de Balayage is op dit moment helemaal hot! Wat is precies Balayage? Wij geven antwoord op al je vragen!

Wat is precies Balayage?

Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel omdat het geeft amper uitgroei geeft. It looks all natural!

Hoe wordt deze techniek aangebracht?

De kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte van het haar, en niet geheel verzadigd in het haar wat normaliter wordt gedaan. Dit geeft als resultaat dat het haar subtiele ‘vegen’ van lichtere delen in de lengtes bevat. Bij deze techniek wordt meestal folies gebruikt maar ook hierbij zullen we altijd de juiste techniek gebruiken om het besproken plan te creëren.

Wat maakt een balayage nou zo speciaal?

Deze kleur kan goed aangepast worden aan de natuurlijke valling van het haar en wat bij de coupe staat, met een subtiel effect. Wij bekijken samen met jou welke kleur het beste staat.

Is het geschikt voor alle haarkleuren/haartypes?

Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een kort koppie. bij stijl, slag of krulhaar.

Hoe lang duurt het inzetten?

Houd rekening met een behandeling van 1,5 tot 2 uur. Echter kan het ook langer duren, dit hangt af van de wensen en de bestaande kleur op dat moment.

Ik zie veel Balayage foto’s met slag in het haar, is dat nodig voor deze look?

Nee, je kan ook steil(er) haar hebben als je voor een Balayage wil gaan. De techniek kan aangepast worden aan je haarstructuur.

Ik ben van mezelf heel donker, kan ik dan wel met de Balayage naar licht?

Dat is zeker mogelijk, echter is het afhankelijk van of je natuurlijk donker haar hebt of geverfd donker haar. Eerder geverfd of gespoeld haar is lastiger lichter te maken en heeft meestal ook nog een toner (kleur neutraliser) nodig om er een natuurlijke tint van te maken. Wij gebruiken hier een prachtige gloss voor, vergelijkbaar met een gloss voor de lippen!

Voor welke Balayage kleur moet ik dan gaan?

Je kan veel verschillende soorten Balayage tinten creëren, het hangt allemaal af van je bestaande haarkleur en welke kleur mooi staat bij je huidtint. Als je van nature donkerbruin haar hebt is het mooi wanneer je een aantal tinten lichter gaat, voor een soepel kleur verloop.

 

 

Haar kleuren

NEW pH-BONDER

pH-Bonder staat voor de integriteit van zwavelbrug bescherming tijdens technische services (kleuren en ontkleuren).

HET pH-BONDER SYSTEEM
Gebruikt de kracht van pH-Science:
• vermindert haarbreuk
• verbetert elasticiteit
• geeft zachtheid en shine aan het haar

HET pH-BONDER VERSCHIL
• Geen veranderingen in inwerktijd. Het is ook niet nodig om de formule/waterstof aan te passen. pH-Bonder heeft geen negatieve gevolgen op je verhelderd vermogen
• behoudt de verwachte lift
• bevat een makkelijk te gebruiken doseringsspuit, voor precieze meting.

2-STEP BACKBAR SYSTEM
• #1: Bond Protecting Additive, voor bescherming van het haar tijdens het kleuren
• #2: Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate, herstelt de vezels voor glanzend, sterk en zacht haar

RETAIL
• Post-Service Perfector, verzorging voor het helpen behouden van de natuurlijke ph-waarde van het haar


VOOR GEBRUIK MET REDKEN LIGHTENERS EN KLEURINGEN
TE GEBRUIKEN BIJ ALLE HAARTYPES
GEEN SILICONEN, PHTHALATEN, DEA, ALDEHYDEN

Onze professionals staan voor u klaar.

  • Ellen
  • Ynez
  • Manouk
  • Silke
  • Luisa
  • Shirien