Me-time bij Attention Hair & Beauty.

Paar uurtjes voor mezelf.
‘Red jij je ermee?’ Een gemeende vraag, maar een ‘nee’ is natuurlijk niet de bedoeling. Onze dochter en buurmeisje verbouwen namelijk de woonkamer. En ik moet weg. ‘Ja hoor, ga jij maar lekker naar de kapper’. Mooi, even een paar uurtjes voor mezelf. Me-time bij Attention Hair & Beauty.

Me-time bij Attention Hair & Beauty.

Voordat hij zich bedenkt spring ik snel op de fiets. Me-time. Al meer dan 10 jaar ga ik naar hetzelfde vertrouwde adres, Brinkstraat 78 in Enschede, zelfs toen ik twee jaar lang in Almelo woonde. Het is dus een beetje thuis komen. De naam Assink Pure Identity op de gevel is veranderd in Attention Hair & Beauty.
Ellen heeft de zaak per januari overgenomen. Zo stoer vind ik dat, zelfstandig ondernemer zijn.

Vriendelijk ontvangst.

Vandaag is het weer de hoogste tijd voor knippen en kleuren. Als altijd is de ontvangst vriendelijk, liggen de krant en tijdschriften klaar bij de heerlijke bank en wordt me koffie aangeboden. Toen ik belde om de afspraak te maken bleek Ellen geen tijd te hebben om ook de kleur in te zetten. Of een leerling dat mocht doen. Even wat twijfel, want dat had me in het verleden al eens de nodige tijd gekost. Maar ja, ik wil toch graag die zaterdag dus vooruit.

Relaxen.

Paulien komt me al snel halen en gelukkig blijkt ze een vlotte werker. We kletsen over de feestdagen en het carbid schieten in Boekelo, waar ze woont. Als de kleur erin zit is het even relaxen met een tijdschrift. Daarna spoelt de nieuwe stagiaire m’n haren uit. We moeten even hard lachen als m’n hoofd te zwaar blijkt voor de spoelbak, die steeds langzaam naar beneden zakt. Ik vertel haar maar niet dat ze er zelf op leunt tijdens het uitspoelen 😉 Stage lopen is al spannend genoeg!
Ellen komt me knippen. Zoals altijd kletsen we bij over onze jonge dochters. Op oudere leeftijd moeder worden schept een band. Sinds kort is ook haar ondernemerschap onderwerp van gesprek. Ze had niet verwacht dat het anders zou zijn, volledig eigenaar van haar eigen zaak. Ze is nu echt ‘het gezicht van’ en dat is toch wennen.

Bloggen

De website, social media, er komt van alles bij kijken. Ze is van plan om een keer per maand te gaan bloggen. Ik doe de suggestie om ook gasten te laten bloggen en bied aan om de eerste te zijn. Zoals dat hoort bij een echte ondernemer die graag zelf beslist, neemt ze het aanbod snel aan.
En als ik dan 2,5 uur later thuis kom, staat m’n man te stofzuigen. Wat een topmiddag!

Gastblogger Maddy. Attention Hair & Beauty is thuis komen.

Gastblogger Maddy.
Attention Hair & Beauty is thuis komen.

Terug naar het blogoverzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.