Nieuwe start

Allereerst wil ik iedereen alle goeds, geluk en gezondheid toewensen voor dit kersverse jaar 2016! Een bijzonder jaar gaan we in, voor het eerst in mijn leven helemaal zelfstandig als ondernemer op mijn levenspad, wat overigens best bijzonder is voor een nakomeling uit gezin van vier kinderen. Dus hoe mooi is het om je te ontplooien en te ontwikkelen door de jaren heen en dat er kansen gecreëerd worden. Dankbaar ben ik de Familie Assink in het bijzonder Maikel en Judith!

Nieuwe start

Kleine meisjes worden groot.

Na 17 jaar onder de vleugels van Assink Pure Identity, waarvan 11,5 jaar als compagnon, is het nu tijd om uit te vliegen. Tijd om op eigen benen te staan.
Het was een mooie tijd, mijn Assink-tijd. Ik kijk er met heel veel plezier op terug. Al was het maar omdat ik er alle kansen heb gehad én genomen om mij te ontpoppen tot wie ik nu ben.

Een frisse start, een nieuwe naam!

Maar nu gaan we verder, mijn fantastische team en ik. Om als vanouds ons geweldige vak uit te oefenen. Innovatief, creatief en met heel veel plezier staan we voor u klaar zoals we dat altijd hebben gedaan.

Dat alles onder een nieuwe naam: Attention Hair & Beauty.

Een nieuwe naam die samen met een nieuwe huisstijl en een nieuwe website een toonbeeld is van waar het bij ons om gaat en draait: aandacht! Voor u!
Tegelijk: hoe nieuw ook, ons team is nog altijd de zelfde vertrouwde groep mensen. Waar u op kunt blijven vertrouwen.
Voor dat vertrouwen, tot nu toe maar zeker ook naar de toekomst, willen wij u graag bedanken.

Tot zo ver voor nu! Wij zien u natuurlijk graag in onze salon en wensen u een in alle opzichten heerlijk 2016 toe.

Ellen Oude Wesselink

Terug naar het blogoverzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.