Treatment voor mijn haar gebruiken?

Waarom moet ik eigenlijk treatment voor mijn haar gebruiken?

Wat heel belangrijk is voor mooi glanzend sterk haar zijn behandelingen die net wat meer intensiever zijn dan een conditioner of een haarmasker.
Maar welke treatment voor mijn haar moet ik gebruiken? Voor elk haartype hebben wij een intensieve treatment, die het haar weer in shape brengt.
Door je haar goed te verzorgen heb je minder last van pluizig en weerbarstig haar, en je krullen worden veerkrachtiger. Je haar wordt beter handelbaarder doordat je vocht en proteïne gehalte in je haar wordt hersteld. Waardoor je kracht en glans weer terugkrijgt. Kom langs en ervaar het zelf in onze salon.

Treatment voor mijn haar gebruiken?

SHOT PHASE

Tijdens deze salon-behandeling wordt er een haardiagnose gemaakt om te kijken wat het haar nodig heeft. Bij de behandeling kan er proteïne, volume en/of vocht worden toegevoegd. Dus deze treatment wordt geheel op maat voor de conditie van uw haar gemaakt.
Na die tijd wordt het afgesloten met de shot phix, die ervoor zorgt dat de intensieve treatment verzegeld wordt in het diepste laagje van het haar. Waardoor je haar meer body, voelt sterker aan en krijgt een mooie glans in het haar.
Tijd 15 tot 20 minuten
5 tot 6 wassingen
Alle haartypen
treatment

Olaplex

Olaplex is een hulpmiddel. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. Olaplex kan toegevoegd worden in je kleurbehandeling en ook als een herstelbehandeling.
Er zijn 3 stappen van de behandeling, stap 1 en 2 worden uitgevoerd in de salon en stap 3 is een behandeling die je thuis kunt doen 1 a 2 keer in de week. Het resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.
Tijd 30 minuten
Blijft permanent in het haar
Alle haartypen
treatment voor mijn haar

Heat cure

Heatcure is een nieuwe behandeling in onze salon die ervoor zorgt dat het haar weer optimaal hersteld. Er wordt voornamelijk proteïne toegevoegd. Het apparaat wordt 140 graden die zorgt ervoor dat het product diep tot in de haarschubben doordringt. Je haar wordt gevoed, verzorgt en voelt gezond glanzend aan. 2e deel van de heat cure is een thuisbehandeling, om je haar te herstellen en te verzorgen. Het masker wordt opgewarmd als je de sticker eraf haalt en wordt 40 graden.
Tijd 20 minuten
10 wassingen
Haartypen droog tot beschadigt haar

treatment

Thuis gebruik

In de salon hebben wij tevens verschillende soorten producten die je thuis kunt gebruiken, namelijk: een conditioner, haarmaskers maar ook leave in producten die ervoor zorgen om je haar mooi te behouden.
In het kappersvak wordt er veel besproken over vochtgehalte (hydraterende) en proteïne.
Van de buitenkant zie je al hoe het haar eruitziet maar wat ook heel belangrijk is, is hoe het haar van binnenuit eruitziet. Zo kan er een ‘haar rek test’ gedaan worden en aan de hand van die test wordt er gekeken wat jouw haar nodig heeft. Heeft het haar meer vocht nodig wat ervoor zorgt dat het haar meer in zijn balans wordt gebracht. Of heeft je haar meer proteïne nodig. Je kunt het zien als een laagje cement die ervoor zorgt dat het haar weer opgebouwd wordt waardoor je meer veerkracht, glans en sterk haar van krijgt.
Hieronder staan een paar voorbeelden van onze verzorging lijn Redken. Kom eens langs in de salon en laat je adviseren en verwennen over welk product uw haar nodig heeft door een van onze top haarstylisten.

Hydraterende maskers

All soft heavy cream mask is voor zeer droog, breekbaar haar.

Curvaceous curl refiner is een leavein cream zorgt voor een verbeterende krul en frizz control.

Frizz dismiss mask zorgt voor een intense voeding voor gevoelig en onhandelbaar haar.

Frizz dismiss rebel tame is een leave in cream die ervoor zorgt dat het haar mooi glad en gezond wordt. Vocht van buitenaf wordt afgeweerd waardoor je geen pluizig haar van krijgt.

Hydraterend + Proteïne

Color extend mask verlengt de levensduur van je haarkleur en versterkt de haarvezels.

Blond idol mask kan gebruikt worden bij natuurlijk blond, geblondeerd haar of met highlights. Versterkt je haar met een intensieve voeding.

Proteïne

Extreme strength builder mask versterkt futloos en beschadigt haar.

Extreem cat conditioner spray zorgt ervoor dat het haar van binnenuit sterker wordt waardoor je weer glans aan het haaroppervlak krijgt. De extreme cat laat je 5 minuten inwerken en spoel je daarna goed uit.

treatment

Terug naar het blogoverzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.