Volume in mijn haar!

Hoe creëer ik volume in mijn haar?

Go big or go beachy! Creëer de waves die bij jou passen met de volume lijn van Redken.
Wij kunnen met deze geweldige volume-lijn uw wensen helemaal pas maken, natuurlijk rekening te houden met haartype, lengte en dikte.

Uiteraard begint een fijne haardos met een op maat geknipte coupe.

Hieronder een uitgebreide uitleg over deze fantastische volume lijn.

Volume in mijn haar!

Beach Envy

Ook zo’n zin in zomer? Het duurt nog even maar gelukkig hoef je niet te wachten op stranddagen voor de perfecte beach waves. Met de Beach Envy shampoo creëer je volume met textuur! De shampoo bestaat uit een blend van filoxane en verzachtende polymeren die zorgt voor body, textuur en loose waves. No sand required ! Vaak wordt er geen conditioner gebruikt omdat vele denken dat een conditioner het haar zwaar maakt maar de Beach Envy conditioner is een lichtgewicht ontwarrende conditioner die het haar volume en textuur aan het haar geeft. De Beach Envy Texturizng Wave Aid is een zout-vrije treatment en styler. Het bevat een combinatie van mineralen dat het haar volume en textuur geeft. Zo creëer je makkelijk, losse, nonchalante golven.
Beach envy, volume

High Rise

Bereik ongekende hoogtes! De High Rise shampoo is ideaal voor fijner, slapper en futloos haar.

De shampoo bestaat uit een blend van filloxane en verzachtende polymeren die zorgen voor een gepolijste look, een look die uitsteekt boven de rest. De Hige Rise lichtgewicht conditioner geeft een volume boost en verzorgd tegelijk ook het haar. Bij deze lijn is er ook een treatment en dat is de Duo Volumizer. De creme voed het haar en de gel geeft het haar volume.
Volume in mijn haar

 

Tips and tricks voor volume in je haar

Get beachy waves with Beach Envy

Volume, beach hair

 

 

 

Creëer een gepolijste lift vanaf je haarwortels met High Rise Volume

Terug naar het blogoverzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.