Wat is een non-surgical facelift?

Met spanning wachten we de komst af van ons nieuwe apparaat de BT Nano.
Dit apparaat is een geweldige aanvulling op onze visie van huidverbetering en hoe dat aan te pakken.
Een stralende, stevige huid staat hoogstwaarschijnlijk bij veel van je klanten op het verlanglijstje. Huidversteviging is daarom een belangrijk aandachtspunt. Voor maximale spierversteviging is het inzetten van apparatuur gewenst, maar veel professionals zien het niet zitten om grote, logge apparaten in de behandelruimte te plaatsen. Daarom heeft Bio-Therapeutic de bt-nano® ontwikkeld: een handzaam apparaat voor microcurrent (spierversteviging) en specifieke iontoforese (productpenetratie).

Wat is een non-surgical facelift?

Wat doet de BT Nano?

Het is een apparaat voor spierversteviging en productpenetratie.

Microcurrent wordt ook wel de non-surgical facelift genoemd. Dit omdat de resultaten worden vergeleken met die van een facelift.
De spieren worden verkort en de huid gelift.

Microcurrent focust op spierversteviging van de gezichtsspieren. Met de bt-nano® kunnen spieren worden verkort en verlengt en wordt de huid gelift. De bt-nano® combineert microcurrent met specifieke iontoforese voor het insluizen van ingrediënten en optimale productpenetratie. Deze combinatie zorgt voor maximaal resultaat op de huid en maakt dit apparaat een musthave in iedere salon!
Non-surgical facelift it is!

We zijn druk bezig met trainingen om de behandelingen straks op en top uit te voeren. Medio augustus hebben we de BT Nano bij ons in de salon.

Ik heb er zin in om met de BT Nano aan de slag te gaan en ben erg blij dat er vanuit de salon al zo positief is gereageerd.
Graag sta ik u hier voor te woord, maar handig is wel om even een afspraak hiervoor te maken.

Graag tot gauw,

Ynez

Terug naar het blogoverzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.