. . . / Haar knippen

. . . / Haar knippen

Een passende coupe laat je stralen! Dat wil toch iedereen. 
Attention Hair and Beauty – Jouw kapsalon in Enschede

. . . / Advies

Wij beginnen met luisteren naar je persoonlijke wensen en door te kijken naar gezicht-vorm, haarstructuur, conditie van je haar kan ons team advies geven over het kapsel wat het beste bij je past!

Wij kijken dan ook goed naar uw:

.. . / Differentiaties

Voor knippen en föhnen betaalt u naar opleiding en ervaring van stylistes.
Al onze stylistes verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de nieuwe trends.

Wat ons als team sterk maakt, is dat er over en weer overlegd wordt over welke behandeling dan ook, onze kennis wordt gedeeld onderling. Dat is voor iedereen prettig

Junior Stylist

Ons jongste gediplomeerde talent staat aan het begin van haar carrière, is in- en extern getraind en verstaat haar vak goed

Stylist

Zij heeft meer dan vier jaar ervaring en inspirerende trainingen gevolgd. Kennis is essentieel om goede adviezen te kunnen geven

Top Stylist

Met meer dan 7 jaar ervaring en intensieve scholing in binnen- en buitenland is zij specialist in knippen, kleuren en advies geven.

Master Styliste

Specialist in alles wat met het kappersvak te maken heeft en eigenaresse.

. . . / Krullen

Krullen knippen in Enschede bij Attention Hair&Beauty

Heb je krullend haar, maar twijfel je over de kennis van de kapper? Loop dan eens binnen bij ons en laat je adviseren door onze Topstylisten van Attention.  Wij kijken niet enkel naar de structuur en krultekening, maar ook naar jouw gezichtsvorm zodat altijd de juiste techniek wordt toegepast. Geen krul is namelijk dezelfde, en geen persoon heeft dezelfde vorm.

Attention heeft zichzelf een techniek ontwikkeld waarvan Enschede al overtuigd is. Vaak horen wij van onze klanten dat ze ontzettend lang op zoek zijn geweest naar een salon die hun haar knipt naar wens. Eenmaal bij ons geweest krijgen we ontzettend vaak lovende reviews en het advies om onze techniek nog meer te promoten, dat zegt natuurlijk wel iets.

De vraag van klanten hoe wij krullen knippen ; droog of nat, voor of na het föhnen.
Laat ons ten eerste zeggen dat het zeer belangrijk is hoe en waar de krul afgeknipt gaat worden om zo de valling van het haar te optimaliseren, daarom knippen wij krullend haar ten alle tijden op de valling van je eigen haar.
Hierdoor kunt je thuis altijd met een gerust hart zelf met uw krullen aan de slag.

We zien je graag bij Attention Hair&Beauty