. . . / Gezichts behandelingen

. . . / Gezichtsbehandelingen

Wij streven met onze gezichtsbehandelingen naar huidverbetering.

. . . / Huidverbetering

Wij streven met onze gezichtsbehandelingen naar huidverbetering, daarom hebben we gekozen om met Dermalogica te werken.

Dermalogica gelooft dat het kennen van je eigen huid een eerste stap is naar huidverbetering, en gebruikt hiervoor een uniek concept, namelijk Face Mapping®. Deze manier van huidanalyse wordt uitsluitend uitgevoerd door Dermalogica huidexperts. Zo kunnen wij inzicht geven in jouw huidconditie en kunnen samen met jou een gedetailleerd stappenplan opzetten om tot een zo gezond en mooi mogelijke huid te komen. 

. . . / Pro-Skin

Begint met luisteren naar je persoonlijke wensen en door te kijken naar gezicht-vorm, haarstructuur, conditie van je haar kunnen wij ons advies geven over het kapsel wat het beste bij je past!

Voor knippen en föhnen betaalt u naar opleiding en ervaring van stylistes. Al onze stylistes verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de nieuwe trends.

. . . / Pro-Skin diensten

Pro-skin 30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

PRO-SKIN 30 Expert active

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel.

Pro-skin 60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte

Pro-skin 60 Expert active

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling.

Dear visitor,

welcome

Thank you for visiting our website, we would like to welcome you in our salon. 

Our professional employee’s are ready to make sure that your hair and skin is on point. 

Covid-19

Beste gasten,
 
Even een paar belangrijke dingen tot zolang de lock down duurt.
 
Afspraak maken: 
We gaan op volgorde werken omdat er gasten al heel lang wachten die in december een afspraak hadden staan, aansluitend bellen wij de mensen die we op de lijst hebben staan, want de lijnen zullen continue bezet zijn zodra we weten wanneer we aan de slag mogen. Dus zorg dat je ingeschreven staat! Hoe doe je dat? Mail je gegevens ( naam, telefoonnummer) met je voorkeuren (stylist, behandeling, welke dag) naar info@attentionhairandbeauty.nl