. . . / Schoonheids salon

. . . / Schoonheidssalon

Attention is een schoonheidssalon in hartje Enschede die een sterke focus heeft op haar klanten door middel van “aandacht”.

. . . / Gezichtsbehandeling

Met onze gezichtsbehandelingen willen wij werkelijk iets bereiken, daarom hebben wij ervoor gekozen om met het merk Dermalogica te werken. Dermalogica werkt met hoogwaardige ingrediënten die echt iets doen. Dermalogica is vrij van synthetische geur en kleurstoffen (parfumvrij), minerale oliën, lanoline en schadelijke alcoholen. Kortom, een gezonde huid voor iedereen! Alle huidtypen komen aan bod, vette huid, droge huid, normale huid, gevoelige huid, acne en ook behandelingen en producten voor jeugdpuistjes kunnen wij onze zorg over dragen.

Met de juiste kennis mogen we onze salon daarom ook Dermalogica expert noemen.

. . . / Losse behandelingen

Wij bieden naast de gezichtsbehandelingen ook diverse behandelingen die het hele plaatje compleet maken. Brows on fleek! … onze wenkbrauwspecialist kijkt uiterst nauwkeurig naar de vorm van de wenkbrauw.

Wenkbrauwen harsen en wenkbrauwen verven, ook hennabrows, bovenlip of kin  harsen, bikinilijn of armen en benen harsen.

Onze schoonheidsspecialiste is werkzaam op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

. . . / Make-up

Youngblood make-up is 100% natuurzuivere minerale make-up; ‘huidverbetering met een penseel’. 100% vrij van conseveringsmiddelen, zink en talk. De make-up is waterresistant en dierproefvrij. 

. . . / Dermalogica

Veel mensen zien al vanaf het eerste moment resultaat en iedereen ervaart meteen dat de huid anders aanvoelt. De huid is schoon, glad, goed gehydrateerd en ziet er gezond uit. Wanneer producten nodig zijn tegen huidveroudering, acne of hyperpigmentatie door hormonale invloeden of zonschade, zullen de resultaten niet direct zichtbaar zijn, maar wel op lange termijn. De huid verbetert direct wel algeheel wanneer door middel van Face Mapping (huidanalyse zone per zone) het advies van onze professionele skin care therapist wordt opgevolgd en producten worden gebruikt die daarbij horen.