. . . / Kleurspecialisten

. . . / Kleurspecialist 

Onze kleurspecialisten geven een passend advies over de kleur, omdat we rekening houden met de kwaliteit van het haar, de structuur, de gelaatstint en uw wens omdat het voor u en ons heel belangrijk is dat u stralend de salon verlaat.

. . . / Highlights

Kennis is heel belangrijk om goed advies te kunnen geven , doelgerichte cursussen en opleidingen geven ons de specialiteit en inspiratie om ons vak nog leuker te maken. Mooi haar begint met een goed advies.
Waar we zoal op letten om goed advies te geven:

. . . / Balayage

Bij Attention Hair and Beauty wordt veel naar de Balayage trend gevraagd. Dit is ook niet gek, want de Balayage is op dit moment helemaal hot!

Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel omdat het geeft amper uitgroei geeft. It looks all natural!

. . . / Babylights

. . . / Face frame

De naam zegt het eigenlijk al: face framing is een techniek waarbij highlights rondom je gezicht worden gezet. Op deze manier laat je jouw gezichtsvorm het best naar voren komen en creëer je een frisse look. Face framing wordt ook wel ‘money piece’ of ‘hair contouring’ genoemd. 

In de jaren 90 werd vaak gekozen voor een ‘chunky’ variant van face framing; met grove stroken. Maar tegenwoordig zien we dit ook terug in een subtiele vorm waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 – 10 folies om dit effect te creëren. Je haar wordt ontkleurd en vervolgens weer ingekleurd met een toner die bij jouw haar- en huidskleur past.