. . . / Kapsalon

. . . / Kapsalon

Attention hair and beauty is een kapsalon in hartje Enschede die een sterke focus heeft op haar klanten door middel van “aandacht”.

. . . / Haaradvies

Kennis is dus heel belangrijk om goed advies te kunnen geven.
Doelgerichte cursussen en opleidingen geven ons de specialiteit en inspiratie om ons vak nog leuker te maken. Mooi haar begint met een goed advies.

Heb jij dik haar, dun haar, beschadigd haar, vet haar, krul haar, kort haar, lang haar of u nu geknipt wil worden of uw uitgroei wilt bijwerken, highlights, baby-lights, balayage of wil jij een prachtig bruidskapsel, wij zullen altijd samen met jou bepalen welk plan we gaan uitvoeren.
Waar we zoal op letten om goed advies te geven:

. . . / Haar knippen

Begint met luisteren naar je persoonlijke wensen en door te kijken naar gezicht-vorm, haarstructuur, conditie van je haar kunnen wij ons advies geven over het kapsel wat het beste bij je past!

Voor knippen en föhnen betaalt u naar opleiding en ervaring van stylistes. Al onze stylistes verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de nieuwe trends.

Wij knippen onder andere:

. . . / Haar kleuren

Onze kleurspecialisten geven een passend advies over de kleur, omdat we rekening houden met de kwaliteit van het haar, de structuur, de gelaatstint en uw wens omdat het voor u en ons heel belangrijk is dat u stralend de salon verlaat.
Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste trends en hanteren wij verschillende technieken zoals, highlight, balayage, faceframing, moneypiece, babylights en noem maar op.
Ons team wordt het hele jaar door getraind.

Dear visitor,

welcome

Thank you for visiting our website, we would like to welcome you in our salon. 

Our professional employee’s are ready to make sure that your hair and skin is on point. 

Covid-19

Beste gasten,
 
Even een paar belangrijke dingen tot zolang de lock down duurt.
 
Afspraak maken: 
We gaan op volgorde werken omdat er gasten al heel lang wachten die in december een afspraak hadden staan, aansluitend bellen wij de mensen die we op de lijst hebben staan, want de lijnen zullen continue bezet zijn zodra we weten wanneer we aan de slag mogen. Dus zorg dat je ingeschreven staat! Hoe doe je dat? Mail je gegevens ( naam, telefoonnummer) met je voorkeuren (stylist, behandeling, welke dag) naar info@attentionhairandbeauty.nl