beste kapper in enschede

Balayage, wat is dat precies?

BALAYAGE, WAT IS DAT PRECIES ?

Bij Attention Hair and Beauty wordt veel naar de Balayage trend gevraagd. Dit is ook niet gek, want de Balayage is op dit moment helemaal hot! Wat is precies Balayage? Wij geven antwoord op al je vragen!

balayage, faceframing balayage balayage balayage balayage balayage

WAT IS PRECIES BALAYAGE?

Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel; het geeft amper uitgroei. It looks all natural!

HOE WORDT DEZE TECHNIEK AANGEBRACHT?

De kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte van het haar, en niet geheel verzadigd in het haar wat normaliter wordt gedaan. Dit geeft als resultaat dat het haar subtiele ‘vegen’ van lichtere delen in de lengtes bevat. Bij deze techniek worden geen folies gebruikt om highlights te creëren.

WAT MAAKT EEN BALAYAGE NOU ZO SPECIAAL?

Deze kleur kan goed aangepast worden aan de natuurlijke valling van het haar en wat bij de coupe staat, met een subtiel effect. Wij bekijken samen met jou welke kleur het beste staat.

IS HET GESCHIKT VOOR ALLE HAARKLEUREN/HAARTYPES?

Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een kort koppie. bij stijl, slag of krulhaar.

HOE LANG DUURT HET INZETTEN?

Houd rekening met een behandeling van 1,5 tot 2 uur. Echter kan het ook langer duren, dit hangt af van de wensen en de bestaande kleur op dat moment.

IK ZIE VEEL BALAYAGE FOTO’S MET SLAG IN HET HAAR, IS DAT NODIG VOOR DEZE LOOK?

Nee, je kan ook steil(er) haar hebben als je voor een Balayage wil gaan. De techniek kan aangepast worden aan je haarstructuur.

IK BEN VAN MEZELF HEEL DONKER, KAN IK DAN WEL MET DE BALAYAGE NAAR LICHT?

Dat is zeker mogelijk, echter is het afhankelijk van of je natuurlijk donker haar hebt of geverfd donker haar. Eerder geverfd of gespoeld haar is lastiger lichter te maken en heeft meestal ook nog een toner (kleur neutraliser) nodig om er een natuurlijke tint van te maken. Wij gebruiken hier een prachtige gloss voor, vergelijkbaar met een gloss voor de lippen!

VOOR WELKE BALAYAGE KLEUR MOET IK DAN GAAN?

Je kan veel verschillende soorten Balayage tinten creëren, het hangt allemaal af van je bestaande haarkleur en welke kleur mooi staat bij je huidtint. Als je van nature donkerbruin haar hebt is het mooi wanneer je een aantal tinten lichter gaat, voor een soepel kleur verloop.

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan contact op met de salon.
Onze medewerkers staan je graag te woord!

Attention Hair and Beauty

Maak een afspraak.

. . . / Blog

. . . / Blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

. . . / Facebook

Dear visitor,

welcome

Thank you for visiting our website, we would like to welcome you in our salon. 

Our professional employee’s are ready to make sure that your hair and skin is on point. 

Covid-19

Beste gasten,
 
Even een paar belangrijke dingen tot zolang de lock down duurt.
 
Afspraak maken: 
We gaan op volgorde werken omdat er gasten al heel lang wachten die in december een afspraak hadden staan, aansluitend bellen wij de mensen die we op de lijst hebben staan, want de lijnen zullen continue bezet zijn zodra we weten wanneer we aan de slag mogen. Dus zorg dat je ingeschreven staat! Hoe doe je dat? Mail je gegevens ( naam, telefoonnummer) met je voorkeuren (stylist, behandeling, welke dag) naar info@attentionhairandbeauty.nl