Lashlift, Enschede, Browlift

Wat is lashlift en browlift?

Wat is een lashlift ?

Lashlift is een semi-permanente behandeling om een langdurige krul op je eigen wimpers te creëren.
Zeker wanneer jouw wimpers van nature recht naar beneden groeien is de wimperlift behandeling een ideale oplossing. Ook is het mogelijk om de wimpers erbij te laten verven voor een optimaal resultaat

Een lashlift opent je ogen en is geweldig voor wat nét wat meer volume dan mascara met een wimperkruller. En bovenal; een stuk minder schadelijk voor je wimpers! Een wimperkruller zorgt voor een continue knik in je wimpers wat op den duur zorgt voor het afbreken van je wimpers.

In plaats van een traditioneel permanent dat alleen je wimpers rond maakt, zorgt een lashlift er ook voor dat de wimpers meer volume krijgen en omhoog komen, zodat je het uiterlijk van dikkere wimpers krijgt. Het zogenoemde liften.

Belangrijk daarvoor is dat de wimpers schoon zijn voor aanvang van de behandeling, draag daarom geen mascara op de dag van de lashlift.

Maakt een laslift mijn wimpers langer?
Een volume Last Lift maakt de wimpers langer, maar niet voller. Het verven van de wimpers zorgt er wel voor dat ook lichte wimpers tijdelijk donker gekleurd zijn. Het geeft al een mascara look. Ideaal!

Mag je verzorgende serum gebruiken?
Je mag een wimperserum gebruiken, zoals Revitlash. Hiermee stimuleer je je optisch langere wimpers alleen nog maar meer om langer te worden. Even 14 dagen wachten na de lashlift behandeling.

Wat mag je doen binnen 24 uur?
Je krijgt een mascara borstel mee. Hiermee kan je jouw wimpers thuis een aantal keer per dag mee doorkammen. Zo blijven ze mooi. Het is ook erg belangrijk dat je binnen 24 uur je wimpers niet nat maakt, niet naar de sauna gaat en niet intensief gaat sporten.

Wat is een browlift?
Je wenkbrauw haartjes worden in de juiste richting gelegd en permanent gestyled. Een geweldige oplossing voor eigenwijze haartje.
Zo kan je wilde wenkbrauwen met haartjes die alle kanten opgroeien er een verzorgend uiterlijk mee geven, maar ook met korte haartjes kan dit. Dit geeft namelijk een wat voller effect. Zeker als je dit combineert met het verven van de wenkbrauwen.

Wat mag je doen binnen 24 uur?
De wenkbrauwen moeten 24 uur met rust gelaten worden. Hierin geldt dus ook 24 uur niet sporten, naar de sauna of nat maken.

Maak een afspraak.

. . . / Blog

. . . / Blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

. . . / Facebook