Voordelen van BIAB treatment

Biab in Enschede

BIAB, builder in a bottle.

 

Wat is een BIAB Behandeling? 

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Het is een verstevigende, opbouwende gel voor de natuurlijke nagels. Het is een geweldig product om de natuurlijke nagel te verstevigen. 

 

Voordelen van BIAB 

De BIAB Treatment is erg populair bij nagelsalons en schoonheidsliefhebbers. De BIAB-behandeling is niet alleen vrij eenvoudig uit te voeren, maar de resultaten zijn ook vastgelegd. Daarnaast is BIAB een goed alternatief voor acryl- en gelnagels. Ben je benieuwd welke voordelen BIAB-nagels nog meer bieden? Lees het dan snel verder.  

 

BIAB Treatment is bijna voor iedereen geschikt 

Een van de geweldige dingen van de BIAB-behandeling is dat hij voor bijna iedereen geschikt is. BIAB-nagels zijn bijvoorbeeld geweldig voor mensen met dode, broze of beschadigde nagels. BIAB verstevigt de nagels en bevat ingrediënten die de nagels gezonder maken en optimaal laten groeien. BIAB is ook de oplossing voor mensen met dunne nagels. Als gellak of gelpolish niet genoeg is, kan BIAB de perfecte basisvormen maken. Ben jij een nagelbijter? Dan wordt het nog moeilijker dankzij de supersterke BIAB-nagels. BIAB-nagels zijn perfect voor wie mooie, verzorgde, natuurlijk ogende nagels wil.  

 

Natuurlijke nagels worden steviger en gezonder 

BIAB is een gel die de sterkte heeft van acryl. Hierdoor krijgt de nagel de kans om optimaal te groeien. Bovendien maakt de natuurlijke nagel sterker en gezonder. Hierdoor is BIAB geschikt voor een zeer brede doelgroep, ook voor mensen met overleden of overleden nagels. Vergeet niet dat als de nagel beschadigd is, de BIAB-behandeling meerdere keren moet worden gerepareerd. Soms duurt het tot 6 maanden voor een optimaal resultaat.  

 

BIAB-nagels blijven 3 tot 4 weken perfect zitten 

BIAB-nagels blijven 3 tot 4 weken perfect zitten. Handig voor mensen die op vakantie gaan of zich willen presenteren op het werk. U kunt ook veel tijd, geld en werk besparen als u slechts om de 3 tot 4 weken nagelbehandelingen hoeft te boeken. BIAB-kleuren zijn subtiel waardoor BIAB-behandelingen mooie en natuurlijke resultaten geven. BIAB-kleuren zijn onze collectie, inclusief nude kleuren zoals roze, wit en transparant. Aangezien BIAB de nagels niet beschadigt, kan het na 3 tot 4 weken worden gebruikt 

 

BIAB is niet uitgesloten 

Omdat de BIAB afweekbaar is, beschadigt de BIAB de natuurlijke nagels niet. Integendeel, met een BIAB Treatment krijgt de nagel de kans om te groeien. Het verwijderen van BIAB-nagels kan geen kwaad onderdompelen. BIAB is volledig afweekbaar. Je hoeft de BIAB niet van je nagels af te vijlen of een andere agressieve techniek te gebruiken om de BIAB te verwijderen. Na het plaatsen en verwijderen van BIAB-nagels kun je het beste een nagelriemrijke olie gebruiken. Houd je nagels gezond en gehydrateerd.  

 

BIAB op de tenen 

Wij doen geen BIAB op de teennagels. Omdat BIAB verstevigend is, en de teennagel van nature al een stevige nagel is. Daarom is het overbodig, ook is het verstandig om niet altijd iets op je tenen te hebben. Dit kan kalk/schimmelnagels veroorzaken!  

Door deze voordelen hebben wij de keuze gemaakt om met BIAB te werken in onze kapsalon en schoonheidssalon in Enschede.

Maak een afspraak.

. . . / Blog

. . . / Blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

. . . / Facebook