Krullen natuurlijk

Curvaceous

Krullen; voor de één een droom, voor de ander een nachtmerrie. Maar heb je krullen, dan is het super belangrijk om de krul goed te verzorgen. Krulhaar heeft immers een goede verzorging nodig. Krullen kunnen snel pluizig worden, droog aanvoelen of niet mooi in de krul vallen. Redken heeft de Curvaceous lijn ontwikkelt speciaal voor krullend haar. Na gebruik hiervan heeft niemand meer de struggles en worden krullen voor iedereen een droom. Hieronder gaan we de Curveceous lijn verder uitleggen en geven we tips hoe je de mooiste krullen krijgt.

Krullen natuurlijk

VERZORGING

Het begint bij de juiste verzorging voor je haar. De verkeerde verzorging kan ervoor zorgen dat je krullen niet mooi vallen of je haar heel pluizig is. Elk haar is natuurlijk niet hetzelfde dus de Curvaceous lijn heeft verschillende producten voor ieder type krul. We beginnen bij de shampoo. Hier zijn twee verschillende van:
High Foam: Geschikt voor mensen met fijn haar. Reinigt en verzorgt het haar, geeft optimale veerkracht en glans zonder te verzwaren.
No Foam: Voor mensen die echt hydratatie nodig hebben voor een handelbare krul. Zorgt voor minder pluis, meer glans en een krul die goed tot zijn recht komt.

De Curvaceous lijn heeft ook een conditioner. Deze verzwaart niet en voedt intens. Je kunt de conditioner uitspoelen maar ook als leave-in conditioner gebruiken. Gebruik je de High Foam shampoo, kun je hem over het algemeen beter uitspoelen. Bij de No Foam kun je hem er in laten zitten. Dan zorgt de conditioner voor nog meer hydratatie. Dit is natuurlijk wel weer voor iedereen persoonlijk.

Curvacious lijn

DE PERFECTE KRUL

Je hebt je haar gewassen met de juiste shampoo en conditioner. Om de perfecte krul te krijgen heeft de Curvaceous lijn nog meer producten om je krul te verzorgen. Deze gebruik je in handdoekdroog of droog haar en laat je er dus in. De producten bevatten het Curl Memory complex met suikerkristallen, Moringa Olie en een UV filter. Dit draagt bij aan een verbeterde kruldefinitie en pluis controle. Suikerkristallen trekken vocht aan voor hydratatie en reactiveren het krulpatroon. Moringa Olie hydrateert voor levendige veerkrachtigheid, frizz-control en glans. UV-filter beschermt krullen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en beschermt tegen kleurvervaging.

PRODUCTEN

CCC spray: Klimaat controlerend en verzorgend voor krullen. Verfijnt en perfectioneert krullen in één stap. Krullen op hun best, ongeacht het weer! Gebruik op handdroekdroog haar of gedurende de dag.
Curl Refiner: Hydraterende en definiërende primer voor alle krultypen. Gebruik in handdoekdroog haar.
Ringlet: Gaat pluis tegen en definieert krullen. Heeft een diepe vochtinbrengende werking, verbetert het haar en geeft een gezonde glans. Aanbrengen op handdoekdroog haar.
Full swirl: Crème en serum in één voor krullend haar waarmee je de krul reactiveert, definieert en pluisvrij maakt! Te gebruiken op handdoekdroog en droog haar.
Wind up: Geeft een boost aan futloze krullen en zorgt voor glanzende definitie. Te gebruiken op handdoekdroog en droog haar. Reactiveert de krul.

Diffuser

TIPS

 De krul wordt het natuurlijkst als het aan de lucht gedroogd wordt. Dan zul je ook de minste pluis hebben.
 Geen tijd om het te laten drogen aan de lucht? Dan kun je een diffuser gebruiken. Dit is een kopstuk wat je op je föhn doet. Eerst breng je het juiste product aan op je haar. Dan leg je het haar in de diffuser en laat het rustig drogen. De diffuser brengt de krul mooi in vorm.
 Voor extra volume kun je je haar op de kop drogen met de diffuser.
 Als het haar droog is kun je het haar nog meer laten glanzen met de Outshine 01. Dit gaat ook de laatste frizz tegen.

Voor iedereen die nog vragen heeft of graag een persoonlijk advies zou willen, staan wij klaar in de salon! We gaan ervoor zorgen dat iedereen met die perfecte krul naar buiten gaat!

Maak een afspraak.

. . . / Blog

. . . / Blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

. . . / Facebook