De opvallendste haarrecords

DE OPVALLENDSTE HAARRECORDS

Wie ooit wel eens door het guinness book of records heeft gebladerd, weet dat er behoorlijk wat gekke wereldrecords in staan. Van grootste hond, tot ballonnen opblazen met je neus, tot horden lopen op flippers. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zo staan er ook veel records in op het gebied van haar. Hieronder laat ik je de opvallendste haarrecords uit het Guinness book of Records zien.

De opvallendste haarrecords

TOP 8

1. De Chinese Xie Qiuping liet op 8 mei 2004 haar haar opmeten voor het guinness book of records. Op dat moment was haar haar 5.627 meter lang!

Langste haar

2. Aycan Kemal uit Groot Britannië heeft dit record op zijn naam staan. Op 29 mei 2011 vlechtte hij maar liefst 26 cornrow braids bij één persoon. Dat allemaal in slechts 15 minuten!

3. De hoogste haarstijl is 2,66 meter hoog. Dit hebben verschillende kapsters gemaakt tijdens een event in Oostenrijk. Met alleen het echte haar van de vrouw was dit niet te redden. Daarom hebben ze ook nep haar gebruikt. Dat is dan weer jammer hè.

4. Het zwaarste voertuig voortgetrokken door haar van een vrouw. De Indiase Asha Rani trok met haar haar een voertuig van 12.216 kg voort. Dat is meer dan 12 ton! Wie heeft er spierballen nodig, als je sterk haar hebt?!

5. Eén wimper van You Jianxa, op haar linker bovenooglid meet 12,4 centimeter, goed voor ook weer een record. De vrouw heeft verder nog meer lange wimpers. De 12 centimeter-wimpers geven haar een opmerkelijke oogopslag. Ze zegt dat de groei te danken is aan haar leven ‘in harmonie met de natuur’.

6. Het record voor de meeste chignons in één minuut heeft Savas Turanci uit Duitsland op zijn naam staan. Hij draaide bij 35 vrouwen een chignon in het haar met behulp van een haarstokje.

7. Het merk Head & Shoulders verzekerde het haar van American footballspeler Troy Polamalu voor 1 miljoen Amerikaanse dollars.Hij is vertegenwoordiger van het merk. Op het moment van verzekeren in 2000 was zijn haar zo’n 91 cm lang.

8. En dan komen we bij het laatste haarrecord aan. De langste baard ter wereld is 2,37 meter lang. Sarwan Sing liet zijn baard officieel meten in 2010.

Maak een afspraak.

. . . / Blog

. . . / Blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

. . . / Facebook