HAAR TRENDS NAJAAR-WINTER 2017

Haar trends najaar-winter

Trends herfst & winter 

Door te kijken naar de kapsels van de modellen bij de grote modeshows, is er vaak al te zien wat de trends gaan worden het komende seizoen. De modellen bij de modeshows, actrices en artiesten lopen vaak al voor op de komende trend.

 

Wat we vooral veel gaan zien deze herfst en winter, zijn de volgende dingen:

PIXIE

De afgelopen jaren was vooral lang haar de trend. Lang haar is veelzijdig. Je kunt er van alles mee doen: krullen, steil maken, opsteken etc. Dit wordt nog steeds veel gedaan, maar toch waren er op de runways meer korte en jongensachtige kapsels te zien. Eerder dit jaar kwamen ook Kristin Stewart en Katy Perry met kort gemillimeterd blond haar. Gemakkelijk in model te brengen zonder fohn, met onze redken producten outshine of messaround. Hier wat voorbeelden:
2

1

3

KORTE BOB

De afgelopen jaren zag je veel de lob (lange bob). Dit najaar wordt de bob korter; tot op de kaaklijn, of nog korter. Je kunt hem steil dragen met als finish onze fantastische haarlak windblown, met krul gestyled met waxblast, scheiding opzij, in het midden of zelfs ook met een pony.
4

ASYMMETRISCHE LIJN

Op de catwalk zagen we ook veel asymmetrische kapsels bijv een asymmetrische bob, of een variatie op het korte pixie kapsel dat plaatselijk wat langer is. Als de achterkant of zijkant opgeschoren is, ziet het kapsel er aan alle kanten anders uit. Vaak kun je ook door de scheiding te veranderen van plaats, een hele andere look creëren. Hieronder zie je het iets gegroeide kapsel van Katy Perry. Haar korte coupe is veranderd in een asymmetrisch model. Dit kun je lekker veel volume geven met powder-grip.

Singer arrives at the 2017 iHeartRadio Music Awards at The Forum on March 5, 2017 in Inglewood, California.

6

7

NATUURLIJK HAAR

Wat we ook veel gaan zien is het natuurlijke haar. Niet te veel poespas, maar gewoon lekker natuurlijk. Niet gekruld, gestyled of in een bepaald kapsel geknipt. Maar ook dit kan soms best wat moeite kosten om het er mooi en natuurlijk uit te laten zien, net zoals de no-make-up look.
Sinds kort is daar een speciale stylingslijn voor, de NO Blow Dry-serie in 3 varianten, dus voor elke type haar is NBD te gebruiken.

8

PONY

De pony is terug van weggeweest. En dan met name de kortere pony. Deze pony valt tot halverwege je voorhoofd. Hij hoeft niet heel bot en recht te vallen, maar mag soms zelfs een beetje scheef geknipt zijn.

HAARKLEUR

Er zijn veel verschillende haarkleuren te zien. We gaan heel natuurlijke, maar ook onnatuurlijke kleuren zien. Alles kan en mag. Hier even een paar opvallende kleurtrends:
Blorange
Dit is een combinatie tussen blond en oranje.

12

13

PAARS, LILA EN BLAUW

Roze zien we natuurlijk al een tijdje. Nu komen paars, lila en blauw daarbij. Deze kleuren passen ook prima bij de modekleuren van dit najaar. Wil je liever toch nog meer kleur in je haar? Dan kun je ook gaan voor unicorn of regenboog haar. Binnenkort ook metallic kleuren gelanceerd.

14

15

16

BALAYAGE

De balayage trend zien we natuurlijk al een tijdje. Een heel mooi natuurlijk verloop van donker naar licht.

17

18

HAAR TRENDS NAJAAR-WINTER 2017

 

Maak een afspraak.

. . . / Blog

. . . / Blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

. . . / Facebook