Pastel haartinten

Pastel haartinten

Pastel haartinten

Pastel en regenboog haartinten zijn al een tijdje razend populair. Van roze tot blauw en violet; je kunt het zo gek niet bedenken of het is een kleur voor in je haar, je ziet het dit voorjaar zowel in haar en kleding terug komen!

 

Pastel haar kleur eb30502c156902579a6e51a27bca4674

Wil jij ook graag een mooie pastelkleur? Houd dan rekening met de volgende feiten.

Voor pastelkleuren heb je namelijk een zeer lichte ondergrond nodig, omdat je de kleur anders niet ziet op je donkere haar. Heb je donker haar en wil je toch een pasteltint? Dan moet je haar eerst worden opgelicht, door middel van highlights of balayage, Als je haar licht genoeg is kan de pasteltint worden aangebracht.

Hoelang blijft een pasteltint in mijn haar?

Hoelang een pastelkleur blijft zitten, is afhankelijk van de kwaliteit van je haar. Meestal gaat een pasteltint gemiddeld 5 tot 6 wasbeurten mee. Hoe gezonder je haar, hoe langer de kleur blijft zitten. Als je haar beschadigd is, gaan je haarschubben namelijk openstaan en verdwijnen kleurpigmenten sneller uit je haar. Bovendien bevatten pastelkleuren weinig kleurpigment. Hierdoor zijn ze vaak zo licht van kleur, maar verdwijnen ze ook sneller uit je haar. Laat je dus altijd goed adviseren, om een mooie basiskleur te maken, want je wilt ook nog een mooie kleur houden nadat de pasteltinten eruit zijn!

Pastelkleuren onderhoud:

Wat wij adviseren voor de onderhoud van je kleur; koop een haarmasker van redken bij ons, wij voegen er een pastelkleur bij in de masker!
Laat de masker een kwartier in je haar zitten, en u pastelkleur is weer mooi van kleur en verzorgd!

Maak een afspraak.

. . . / Blog

. . . / Blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

. . . / Facebook

Dear visitor,

welcome

Thank you for visiting our website, we would like to welcome you in our salon. 

Our professional employee’s are ready to make sure that your hair and skin is on point. 

Covid-19

Beste gasten,
 
Even een paar belangrijke dingen tot zolang de lock down duurt.
 
Afspraak maken: 
We gaan op volgorde werken omdat er gasten al heel lang wachten die in december een afspraak hadden staan, aansluitend bellen wij de mensen die we op de lijst hebben staan, want de lijnen zullen continue bezet zijn zodra we weten wanneer we aan de slag mogen. Dus zorg dat je ingeschreven staat! Hoe doe je dat? Mail je gegevens ( naam, telefoonnummer) met je voorkeuren (stylist, behandeling, welke dag) naar info@attentionhairandbeauty.nl